Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Servicii de Recuperare debite si creante

Colectarea Debitelor Human to Human

logo human2 1200
Alegerea unei agenții de colectare profesionale are un impact semnificativ asupra bunastarii financiare afacerilor dumneavoastra. Noi știm că, prin alegerea VM Asset Management, veți fi mulțumit de angajamentul nostru de a colecta banii dumneavoastra într-un mod profesional, etic și în timp util.
Serviciile noastre sunt personalizate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Scopul nostru este de a lucra ca o echipa cu departamentele dumneavoastra de control credit, financiar si de vanzari pentru a maximiza fluxul de numerar și de a minimiza numarul zilelor de intarziere la plata ale debitorului. Cu ajutorul expertizei noastre recomandăm un plan de recuperare a datoriilor, fără a compromite relaţia dintre dumneavoastră şi clientul cu datorii. Îi tratăm pe clienţii dumneavoastră cu fermitate, dar în acelaşi timp cu empatie, având întotdeauna în minte situaţia lor personal.

 


  •   Colectarea amiabilă este un serviciu compus dintr-un set complet de activităţi
   desfăşurate şi instrumente de colectare utilizate cu scopul de a recuperara in totalitate sumele datorate clientului în cel mai scurt timp posibil. În aceasta etapa ii contactăm pe clienţii dumneavoastră cu datorii prin intermediul notificărilor scrise comunicate prin executorul judecatoresc ( fara ca dumneavoastra sa aveti de plata un fee), telefonic, dar in principal prin întâlniri directe, faţă în faţă- Field Collection.  •    Colectarea pe cale juridica in instanta
   (executare silita). In aceasta etapa sunt utilizate procedurile juridice si de executare silita prin reteaua de executori judecatoresti si avocati. Intocmim documentatia in vederea actionarii in instanta a clientului debitor, sustinem cauza in fata instantei judecatoresti pentru a obtine o sentinta favorabila si a titlului executoriu in vederea executarii silite a debitorului. Procedura de executare silita este monitorizata in vederea recuperarii creantelor in cel mai scurt timp posibil.

 

  •    Managementul Facturilor este un serviciu care acopera intregul proces privind monitorizarea facturilor inainte si dupa scadenta, pana la recuperarea integral si in cel mai scurt timp posibil a debitelor restante. Externalizarea ciclului de monitorizare a incasarii facturilor inainte si dupa scadenta permite clientilor nostrii sa realizeze o economie de resurse si timp, sa se concentreze asupra activitatii de baza si sa-si creasca considerabil nivelul lichiditatilor.


  • Business to Business
      Colectarea Business to Business
   este un serviciu adaptat la cerintele impuse de partenerul de afaceri si la caracteristicile specifice acestor creante. In aceasta etapa activitatea se desfasoara in baza unui plan de actiune personalizat, prin oferirea de solutii inovatoare clientilor nostrii pentru optimizarea lichiditatilor, imbunatatirea relatiilor cu clientii, maximizarea fluxului de credit si administrarea eficienta a intarzierilor la plata.

 

  •    achizitie-portofoliu-de-creante
      Achizitia Portofoliilor de Creante
   este un serviciu care va ajuta sa economisiti timp si sa reduceti cheltuielile contabile. Furnizam solutii imediate pentru debitele problema prin vanzarea acestora catre VM Asset Management astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de un impact pozitiv asupra bilantului contabil. Va punem la dispozitie un flux de numerar pentru noi investitii astfel incat sa va puteti concentra asupra activitatii dumneavoastra principale.

 

 • consiliere-gratuita-debitori  
    

 

 

 

BCMath lib not installed. RSA encryption unavailable